Момиченце избяга от детска градина във Варна! Разпитваха се случайни минувачи

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
16:33 / 11.03.2019
33666
Малко момиченце е избягало от детска градина в квартал "Левски", научи Varna24.bg. Родителите на детето са били уведомени и са се втурнали да го търсят, като са разпитвали случайни минувачи. Ето какво сподели варненка:

"В района на квартал Левски се търси малко момиченце, русичко, излязло е от градината. Не познавам родителите и в момента в който ме попитаха дали съм виждала това момиченце не можах да отреагирам и да попитам дали искат да постна снимка и телефон. Ако някой види момиченце може би 4-5 годишно да се свърже с полицията", а по-късно добави за медията ни и следния коментар:

"Доколкото разбрах е от детска градина "Славейче". Не знам чия е вината. Но никой не е застрахован. На всеки може да се случи. Не знам дали учителите са виновни, охрана ли, врати ли не са заключени, огради ли са ниски или с големи дупки.... Не може някой да се обвинява пряко според мен. Защото аз съм на мнение, че в България проблема в детските ясли и градини е, че са прекалено малък брой учители и прекалено много деца на учител се падат... Не обвинявам и не защитавам никой. Просто като чух се шокирах като родител и реших да напиша, ако някой може да помогне. Важното е, че детето вече е намерено. Дай Боже повече да няма такива инциденти. На мен също ми е интересно как се е стигнало до това... А тук улиците са много натоварени в района от към движение на коли и не ми се мисли какво са преживели и родителите и учителите."

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че е получен сигнал при тях около 12 часа. Към настоящия момент има благоприятно развитие по случая, детето е намерено и няма повод за притеснение, допълниха оттам. 

Притеснителен обаче остава фактът, че детенцето е успяло да се измъкне от надзора на педагози и възпитатели, вероятно докато децата са играли в двора на детското заведение.

Виж коментарите (5)

Още по темата (2):
12.03.2019 Още подробности за случая с избягалото детенце в ДГ "Славейче"
12.03.2019 Уволниха учителките, допуснали момиченце да избяга от детска градина във
Варна
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).