Момиченце от Варна събира с изложба средства за бездомни животни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:51 / 07.12.2018
1995
Илеа Димчева е от Варна и е внучка на художника Милко Божков. Нейното ексклузивно представяне в навечерието на коледните празници е специален жест към приятелите на Галерия A&G Art Meeting.

Изложбата ще е отворена за посещение точно три часа – от 11 до 14 часа на 15 декември 2018 г., събота. 

"Въображаемо" съдържа рисунки с бои и моливи. Човешки лица, очи и ръце, пейзажи и абстрактни композиции е нарисувала Илеа, която с голямо вълнение се подготвя за артистичната си изява.  

Сега съм се постарала особено и картините са много по-хубави от предишния път, преди три години – заявява младата художничка.

Илеа Димчева си има и кауза – нейното желание е всички събрани средства от продажбата на творбите да отидат в помощ на бездомните животни чрез Анимал Хоуп Варна.

 

Те са най-любимите ми същества на целия свят, много обичам кучета, котки и риби, но никога няма да си взема домашен любимец – мисля, че така измъчвам животните, като им отнемам свободата – казва момичето.

 

8-годишната чаровница с голямо сърце пожелава на децата за Коледа да са живи и здрави, и всичките им желания да се сбъднат. А какво е нейното коледно желание? Ще разберете, ако дойдете в Галерия A&G Art Meeting.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).