Монтират арт инсталация "Аз съм в Европа“ в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:19 / 05.05.2017
2213
По повод Деня на Европа - 9 май, по Алеята на Възраждането в Морската градина на Варна ще бъде монтирана арт инсталация "Аз съм в Европа" в която всеки от гражданите и гостите на града да може да се снима и да качи снимките си в социалните мрежи с #АзСъмВЕвропа. 

В 14:00 часа ще стартира дискусионен форум "Аз съм в Европа" с участието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП, Емил Радев, клуб "Европейски мост" към ОДК Варна, клуб "Приятели на Европа" към СУ "Яворов", клуб "Млад журналист" към ОУ "Васил Левски", студенти и ученици от Варна. Тема: "10 години членство на България в ЕС".

Час по-късно, в 15:00 ч. е началото на открито дискусионно студио на "Алеята на Възраждането" с участието на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП, Емил Радев, младежи и журналисти на тема "Аз съм в Европа".

В 15:30 ч. започва флашмоб "Красива Европа", по време на който със сапунена пяна ще бъдат почистени постаментите на 14-те паметника на "Алеята на Възраждането". 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).