Мъж е в болница след катастрофата по пътя за "Галата" вчера

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:09 / 30.05.2019
1864
Мъж от катастрофата по пътя за Галата, за която Varna24.bg съобщи, е настанен за наблюдение във варненска болница, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

Ето и подробности:

Вчера около 12:20 часа, на пътя от ж.к. «Галата» за м-ст «Ракитника», е възникнал инцидент. Водачът на л.а. «Рено» Ц.П. (51 г.) от Варна, при излизане от паркинг, не пропуска и блъска л.а. «Тойота». Вследствие на инцидента мъжът е получил разкъсно – контузна рана на глава и е настанен за наблюдение в МБАЛ «Св. Анна». Пострадали са още мъж (62 г.) от първия автомобил, и водачът на втория (66 г.), които са получили контузии. Няма опасност за живота на тримата пострадали. 

Малко по-късно, както медията ни съобщи, е станала и още една катастрофа. Около 13:00 часа, на кръстовището на пътя от ж.к. «Галата» за м-ст «Боровец», е възникнал инцидент. Водачът на т.а. «Форд» П.П. (72 г.) от Варна, по време на движение, губи контрол над МПС, излиза от пътя и се блъска в паркиран л.а. «Фолксваген». Вследствие на инцидента мъжът е получил контузия на коляно, прегледан е и освободен, без опасност за живота

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).