НУИ "Добри Христов“ отваря врати за деца и родители на 23 февруари

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:51 / 19.02.2020
1126
Вълнуваща първа среща с мястото, където се изграждат артистите, ще имат деца и родители на 23 февруари 2020 г. от 11 часа в НУИ "Добри Христов“ – Варна. Авторитетното варненско училище беше отложило своя Ден на отворени врати заради грипната ваканция и кани бъдещи първолаци, деца с интерес към изкуствата и техните близки на слънчева неделна разходка из зали и ателиета.

Вратите на всички музикални кабинети ще бъдат широко отворени, залите, където репетират малките балерини и балетисти – също. А учителите по класически и народни инструменти ще очакват децата, които не само ще видят и чуят музикалните инструменти, но и ще могат да ги докоснат и дори да ги пробват. По време на Деня на отворени врати варненци ще могат да усетят атмосферата на обучението по изкуства, което е специфичен творчески процес, и да зададат своите въпроси.

Култов център за откриване и развитие на творчески таланти в България, Националното училище по изкуствата "Добри Христов“ – Варна, празнува тази година 75-годишен юбилей. Започнало като музикално училище, днес то е център за обучение на художници, музиканти, танцьори от различни жанрове.

Подробности за Деня на отворени врати търсете във Фейсбук групата на НУИ "Добри Христов“.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).