На летище Варна няма нова термо камера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:40 / 25.02.2020
1728
По това време в годината Летище Варна обработва около 600 пътници от и до Милано, Бергамо на седмица (максимален капацитет на самолет е 180 и натовареността на полетите е голяма). Това съобщиха за Радио Варна от пресслужбата на концесионера.

Летището има процедура за недопускане смесването на пътниците от пристигащи полети от дестинации, в които са регистрирани случаи на COVID-19, с такива, в които няма, и е готово да предприеме действия при разпоредби от Министерство на здравеопазване или РЗИ.

Към този момент на Летище Варна няма монтирана нова термо камера.

Междувременно пети смъртен случай от новия коронавирус бе регистриран в Италия, а броят на заразените в страната надхвърли 200, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на властите.

Ръководителят на италианската служба за гражданска защита Анджело Борели съобщи днес, че е починал 88-годишен пациент от северната област Ломбардия.

Останалите четирима смъртни случая в Италия, причинени от вируса Ковид-19, също са с възрастни хора. Поне трима от тях са имали сериозни други заболявания, отбелязва Ройтерс.

Броят на заразените с вируса в Италия е достигнал 219, съобщи още Борели. Той допълни, че 23 от пациентите са в реанимация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).