Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Над 20 нови търговски обекта за първи път на пазара във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:38 / 01.10.2019Коментари (0)3202
©
С идването на есенния сезон се откриват нови възможности за пазаруване. Премиерни търговски обекти се представят за първи път в България. Над 20 уникални бранда са открити в град Варна.

Шопинг зоната на Delta Planet Mall вече предлага над 20 нови обекта от различен тип, които разнообразяват пазаруването в морската ни столица. Два от обектите дефилират за първи път в България – Tezenis и Brums, а много са нови за града.

България е 18-тата държава, а Варна - първият град в страната, където космополитната марка Tezenis стъпва и предлага колекции бельо с младежко излъчване. Brums е италиански бранд за детска мода, който се грижи за стила на клиентите си до 16 години. И двата бранда са с изключително добре балансирано съотношение между цена и качество.

Варненци и гости на града вече се радват на уникални обекти, сред които могат да намерят магазини за мода, бижута, бельо, аксесоари, обувки, нови места за забавления и ресторанти. Един от най-големите производители на обувки в Европа ССС вече дебютира със своя широк спектър модели за всеки вкус и повод. District предлага спортни обувки и кецове с градско излъчване, комфортни за ежедневието. И двата магазина са от типа "под един покрив“ и разнообразяват с известни брандове. Висококачествената марка Asics, която стъпи също за първи път във Варна, представя революционни спортни стоки за активни спортисти и любители.

Освен обувките, друга голяма страст са модните и стилни облекла. Премиерните магазини Superdry и Desigual заявяват своето присъствие със свежи предложения, различни и дръзки дизайни. Елегантните Guess показват европейски стил. Към по-взискателните е насочен брандът Marc O`Polo, който импонира на съвременните градски хора с естествените си материи и унисекс модели. За пръв път във варненски мол е представена и испанската марка – Mango, която се радва на широка популярност на Балканите. Единствено в Delta Planet Mall вече могат да се открият актуалните колекции на Mazzo и италианския бранд Pinko.

С достъпните си цени и предизвикателните си модели към младежите се насочват непознатите досега на варненци марки на един от най-големите модни ритейлъри в Централна и Източна Европа - LPP - Cropp, House и Sinsay. Клубен стил, тениски с характер, свежи препратки към хип-хоп културата и стрийт арта ще грабват вниманието на тийнейджъри, гимназисти и студенти.

Две италиански марки за бельо, бански костюми и аксесоари, които морската ни столица посреща за първи път, са Calzedonia и Yamamay.

Специално внимание на мъжката аудитория се обръща с първия в града магазин за мъжка мода Iventi. Българската марка предлага стилни костюми, сака и ризи.

Delta Planet Mall първи посрещна качествената козметика MAC и красивите бижута селектирани и произведени от Goto Jewellery and Diamonds. В края на октомври предстои откриване на Pronta, уникална марка на варненския пазар за аксесоари.

След София Варна е първият град, в който отвори Зоомагазин Д-р Стефанов, специализиран в предлагането на храни и аксесоари за домашни любимци. А забавленията продължават с най-новото и модерно кино Cinema City с единствена за града 4DX зала, придружени с вкусно хапване от пица Domino’s.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: