Над 50 000 варненци посетиха "Варна МЕЗИ"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:19 / 11.07.2017
2266
От 5 до 9 юли Варна бе домакин на второто издание на фестивала "Варна МЕЗИ".

На сцената в Морската градина концерти изнесоха звезди от ранга на Валя Балканска, група Сигнал, Весна Змиянац, Борис Солтарийски, Кеба, оркестър "Елвис Байрямович Гуча" и редица самодейни фолклорни състави от Варна.

В рамките на петте дни Фондация "Румънеца и Енчев" и община Варна създадоха истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители.

Атрактивната програма за феста бе изпълнена с много изненади и интересни състезания, като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета и др. Участниците в смелите провокации бяха удостоени с награди.

За децата в дните на фестивала в Морската градина бе предвидена анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри.

За варненци най-атрактивни се оказаха кулинарните изкушения от току-що опушено свинско месо и манастирската бира. За пръв път тази година във Варна бе представен и щанд с автентични турски специалитети.

Организаторите изказват своите благодарности за топлото посрещане на невероятната варненска публика. Следващите градове - домакини на "България МЕЗИ" ще бъдат Обзор, Разград и Бургас.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).