Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Надраскаха новия център с графит срещу илюминатите
Автор: Екип Varna24.bg 17:11 / 03.04.2015Коментари (37)4472
© "Народно дело"
Надпис със спрей срещу т.нар. "илюминати" е най-новата вандалска проява, на която е подложен варненският център. Графитът, надраскан със синьо върху новите павета по пешеходната зона, гласи "Събуди се! F..k Iluminati!". Тълкуването на това послание оставяме на любителите на конспирации. Преди всичко обаче на драсканиците трябва да се гледа като на поредното - уви, безнаказано хулиганство по центъра на Варна.

Преди месеци същата част на града беше атакувана от вандали със спрейове, които нашариха с грозните си подписи фасадите на сградите. Реакция за разкриването на извършителите няма. Както е известно, повечето охранителни камери в града не работят заради затлачено в общината решение кой да ги използва и стопанисва.

Бездействието на органите на реда прави вандалите очевидно по-дръзки, а действията им - по-безотговорни и скандални.

Източник: "Народно дело"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на joreto11
премахни филтъра

0
 
 
Валери Стойнов А ти Валерчо на какво миришеш бре? Я се вижте първо себе си, преди да плюете останалите, че и без това не виждате по-далеч от носа си, селяндурски комплексари, новодошли от кол и въже, които се държите, все едно сте кореняци варненци. Това което показваш е, че много яко се засягаш и явно има защо. Дразниш се, че плюя селото Варна, а това означава, че явно то пък отговаря на твоите изисквания и като външен вид (състояние на инфраструктурата), и като работа която се предлага (като сфери на дейност и заплащане), и като манталитет на повечето местни хора. Това пък от друга страна означава, че се задоволяваш от най-малкото, както в училище - има ученици на които 3-ката им се вижда много висока оценка, и други на които 5-цата им се вижда много ниска оценка, че и твоята работа е същата. А щом се задоволяваш от толкова ниски показатели на град, като Варна, показва и колко струваш, демек че изобщо не струваш като човек. И ако е вярно написаното в профила ти, че живееш в някакво си там Хасковско село, ти взимаш отношение за това което съм казал за Варна и варненци само и единствено, за да си избиваш комплексите, но само виртуално, защото на живо не смееш даже и на криво да погледнеш някой по обясними причини.
0
 
 
Ами Валентине, ако искаш вярвай, но аз имах и такъв период, в който ме беше срам че съм Българин. След като обаче си направих равносметка от наблюденията, че в различните региони на страната ни е различен манталитета, и от там стигнах до заключението, че ме е срам само че съм Варненец, но не и Българин, но в крайна сметка човек не може да избира къде да се роди. Поведението на повечето хора във Варна, не само че ми е неприятно и ме дразни, то направо ме отвращава. Причината да плюя Варна, и не само Варна, ами цялата провинция е, че в провинцията не получавам това от което има нужда един млад човек, а именно работа и компания, каквито иска. За компания, казах вече защо не ми допадат повечето хора във Варна, а за работа, не мисля да казвам какъв тип точно търся. За съжаление и Пловдив и Бургас не са чак толкова добре, а външния им вид залъгва, за дето повечето им улици и тротоари са изцяло ремонтирани. За това при положение, че изобщо оставам в България, само в София мога да намеря това което търся и от което имам нужда. То и без това "София е България", и масово читавите, образовани, интелигентни, млади хора избират следните 2 дестинации - София или чужбина.
0
 
 
Ами а де. Типично Варненска работа. Правят, струват, и накрая за най-важното забравят.
0
 
 
А между другото и в Пловдив не мисля да остана, защото и Пловдив не е много добре по отношение на много неща, както и Бургас. Външният им вид залъгва, точно защото почти всичките им улици и тротоари са ремонтирани. Не съм такъв човек, че да бягам от проблемите си, но просто какво да правя, когато даден град не ми дава това от което един млад човек има нужда, а именно работа и компания, каквито иска. За компания казах вече защо не ми допадат хората във Варна, а за работа, ще кажа само че търся около специалността ми, без да казвам каква е. Завърших в София, но не останах там, защото до последно се надявах първо във Варна, а после и в Пловдив да намеря това което търся, но явно ще го получа само и единствено в столицата ни София, при положение, че изобщо остана в България. То и без това масово читавите, интелигентни, образовани, млади хора избират тези две дестинации - София или чужбина, както и не случайно се казва, че "София е България". До сега през целия ми живот само за едно съжалявам, и то е че не останах в София, след като завърших висшето си образование. И точно защото като има проблем, обичам да се изправя срещу него и да го разреша до колкото може, за това бягам от Варна, защото повечето хора във Варна това го правят, но само на думи, както вече казах с безкрайните си банални мрънканици и плюене, без нищо конкретно да се прави по даден проблем.
0
 
 
Не знам по какво преценяваш, че съм като въпросните селяндури. Най-вероятно не го мислиш, а го казваш с цел да ме засегнеш, защото и ти се засегна като казах някои истини за Варна и хората в този град, които не са много приятни. Ако мен имаш в предвид, че Варненец отишъл в Пловдив е селянин, да ти кажа че не мислят така са мен хората тук. Напротив всички ми казват, че като поведение и манталитет приличам много повече на Пловдивчанин, че според някои и на Софиянец, както и по говора, защото говоря не гуворя мйеку, а почти напълно чисто. И ако наистина много пътуваш из цялата страна редовно, и обръщаш внимание на тези работи, само ще ти кажа, че в другите големи градове, най-вече Бургас, Пловдив и София, хората освен че са в много по-малка степен злобни, завистливи и комплексирани, са и много по-спокойни и уравновесени. На пътя може да не са много съвестни, да правят много и всякакви нарушения от правилника за движение, най-вече спрямо пешеходците и начина на паркиране, но за сметка на това и на пътя са много по-спокойни, защото каквито и комфликтни ситуации да се появят, много рядко някой свири на някой или още по-малко да му крещи.
0
 
 
Е не си на село (ако приемем Варна че не е такова), но си новодошла от село, или поне от някое по-малко градче. А аз съм в Пловдив, но май не ти казах от къде съм по принцип, ако не си прочела някой от предишните ми постове.
0
 
 
Радо, благодаря ти за този въпрос. Ако си ми прочел профила, само да ти кажа, че е вярно че за сега живея в Пловдив, но не е вярно че по принцип съм от Пловдив. По принцип съм от Варна, и ако не вярваш, мога лично да се срещна със теб или всеки един от вас където и когато поисика, за да ви го покажа в личната си карта. Написал съм, че съм от Пловдив, понеже ме е срам, че съм от Варна, като ме е срам не от уж плачебното състояние на града, за което съдите по разбитите улици и тротоари, ами от този селяндурски манталитет. Гнусно, обидно и онизително ми е, че съм роден в този град и че съм живял през почти целия си живот до сега в него, и то точно заради новодошлите селяндурски навлеци като вас. И да хиляди пъти предпочитам и Бургас, и Пловдив, и София, защото в тези 3 града поне хората са много по-читави, защото не са с такъв уникално селяндурски гагаузки манталитет. Евала на Бойко Борисов, че в предишния си мандат наля пари точно в тези 3 града, а селото Варна го занемари. Аз ако съм на негово място, направо ще го изравня със земята това село, точно защото хората в него не заслужават добър град за живеене. Обиколил съм цяла България по много и всякакви поводи, и много добре знам в цялата ни страна къде какви са не само климата и природата, ами и самите хора, като говор, поведение и манталитет. От тези ми наблюдения, мога смело да твърдя, че в Бургас, Пловдив и София, хората може да са малко по-нахални, тарикати и егоисти, но пък за сметка на това знаят да ценят и пазят това което имат, а не да го рушат, и като има проблем не само да плюят и мрънкат, ами да търсят решение на проблема и в повечето случаи го намират.
0
 
 
Брей да видиш ти, Катето и тя се засегна, и явно има за какво. Явно, че и тя с огромното си Варненско самочувствие се мисли за една от най-красивите, възпитани, интелигентни и не знам си още какви индивиди, а пък селото й Варна (ако наистина е от него, а не някоя от многото новодошли селянии от кол и въже в него, но се държи така все едно селото й е бащинията), и си мисли че същото това село е номер 1 по отношение на всичко в цяла България (или поне би трябвало да бъде), и за това се засяга, като плюят селото. Е хайде кажи ми, ако не съм прав, че плюя селото ви и хората в него, тогава защо се засягаш? Защото по начина, по който ти реагираш ти точно това показваш..
0
 
 
А бе вие верно сте уникално прости и ограничени, че вярвате на всичко написано във facebook. Вярно е че за сега живея в Пловдив, но не е вярно че по принцип съм от Пловдив. По принцип съм от Варна, и ако не вярвате, мога лично да се срещна със всеки един от вас където и когато посика, за да ви го покажа в личната си карта. Написал съм, че съм от Пловдив, понеже ме е срам, че съм от Варна, като ме е срам не от уж плачебното състояние на града, за което съдите по разбитите улици и тротоари, ами от този ви селяндурски манталитет. Гнусно, обидно и онизително ми е, че съм роден в този град и че съм живял през почти целия си живот до сега в него, и то точно заради новодошлите селяндурски навлеци като вас. Защото искам също да отбележа, че някога го обичах този град, а сега не искам и името му да чувам, както и да на картата на България не искам да го виждам. Това се отнася за Тони Иванов, и пак за него само ще кажа, че наистина има какво да се копае, защото климата в Южна България в Горно Тракийската Низина, наистина е много по-плодороден и благоприятен, от този в Северна България в Дунавската Равнина, дори и в Добруджа. А за Пламен Полихронов само ще кажа, че съм обиколил цяла България по много и всякакви поводи, и много добре знам в цялата ни страна къде какви са не само климата и природата, ами и самите хора, като говор, поведение и манталитет, така че не се изказвайте неподготвени. Точно заради тези ми наблюдения предпочитам милиони пъти и Бургас, и Пловдив, и София, пред село ви Варна, и по-конкретно заради отвратителния ви гагаузки манталитет.
0
 
 
Че кой е казал, че ви завиждам? Има ли изобщо за какво да ви се завижда? За кое да ви завиждам? За тесните разбитите улици и тротоари ли? За морето, пълно с всякакви боклуци и фекалии ли? За селяндурския ви гагаузки манталитет, пълен със злоба, завист и комплекси ли? В огромна грешка си, ако мислиш че обиждам, защото ви завиждам. Обиждам, защото го залужавате и вече обясних защо.
0
 
 
Ама Росичке и Деянчо, какво има, май нещо се засегнахте от думите ми, и явно има защо, а именно защото каквото казвам е истина. Е да, типично по Варненски се засягате, понеже огромното ви Варненско самочувствие ви пречи да потърсите грешките в себе си и винаги да ги търсите само и единствено в себе си, жалки и смешни гагаузчета, новодошли в селото Варна от кол и въже. И да, олекна ми, защото много ме радва, да гледам как се засягате, когато ви казват истината, от която ви боли, а вие ми доставихте тази радост, благодаря за което.
0
 
 
помияри мръсни :@ ние сме една сган не сме народ :@ как може все да ревем ,че нищо не правят за нас оправниците и когато най-после се сетят да направят нещо хубаво и ние с простия си акъл да го развалим ума ми не го побира МРЪСНА СГАН
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: