Наглец помете дете на пешеходна пътека във Варна и избяга

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:38 / 16.11.2017
4128
Дете е блъснато на пешеходна пътека във Варна, а водачът е избягал без да окаже помощ на пострадалото момче, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията.

Сигнал за инцидента е подаден в 15.50 часа вчера. Детето е с контузни наранявания, а полицията работи по установяване на водача, допълниха от там. 

За случая съобщиха и възмутени очевидци в социалната мрежа.

"Днес около 15.40 в гр. Варна на пешеходната пътека пред стадион "Спартак блъснаха пресичащо дете. След като се претъркули поне три пъти във видим шок момчето продължи към Цветния квартал. Изрода, който го блъсна избяга със старото си Пежо 307, сив цвят. За къде малоумнико бързаше толкова, че не отби поне да видиш добре ли е? 

До всички джигити по улицата - намалете поне на пешеходни пътеки!".

Това не е първият случай, при който водачи бягат от местопроизшествието, вместо да помогнат на пострадал пешеходец във Варна. Фрапиращо е обаче, когато става въпрос за деца. 

Припомняме, че таксиметров шофьор блъсна дете на пешеходна пътека във "Владиславово" преди време и не само че не спря, но и се развика на момчето, което по чудо се размина без сериозни травми. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).