Напрежение в "Боровец" заради легнали полицаи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:09 / 10.11.2014
951
Поставените 5 легнали полицая по главната улица в м."Боровец" притесняват хората. Заради тях някои шофьори промениха маршрута си, а по-големите опасения на местните са, че може да повредят колите им или да причинят пътни инциденти при поледици през зимата.

"Тези легнали полицаи са по-високи, по-тесни и по-остри от другите в града и "Аспарухово". По-опасни и рискови са и съществуват реални предпоставки да доведат до поражения на по-ниските коли - да разбият скоростна кутия или картер. Като ги наближа, имам чувство, че съм на офроуд. На новите автобуси №46 също създават проблем. Те буквално пъплят по тях", заяви за "Народно дело" читателят Йордан Димитров.

Той призна, че заради придобивката е сменил маршрута си и вече пътува със своя "Фолксваген" за "Боровец" или към Варна през "Галата". По същия начин са постъпили и негови комшии.

"По-страшно обаче ще стане през зимата, когато асфалтът се покрие със сняг и се заледи. Не ми се ще да мисля какво е възможно да се случи, ако коли се занесат върху въпросните препятствия на толкова малко пространство. Дебне ни голяма опасност", допълни Димитров.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).