Нека да помогнем на млада майка в борбата й за живот!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:25 / 30.11.2016
1391
Това е историята на едно 23-годишно момиче на име Ина Георгиева от град Генерал Тошево. Като всяко младо момиче, срещнало любовта, тя и нейният годеник решават да създадат семейство, но съдбата не е благосклонна към нея. Когато е в петия месец на бременността й откриват рак на ларинкса. Диагнозата е "Сквамозен клетъчен карцином". Заради хормона на растежа, ракът се е развил много бързо и вече има метастази. На 23 септември е извършена операция за отстраняване на тумора, взета е и биопсия. По-късно са били извършени и други интервенции. Досега обаче не е прилагана химиотерапия заради бременността. Към днешна дата нашата Ина е родила момиченце, което носи името Дара. Детето е родено със секцио в седмия месец, тъй като ракът на майката е твърде агресивен и тя трябва спешно да се лекува. Детето е в кувьоз, но диша самостоятелно. От тук нататък Ина трябва да се бори за живота си, за да отгледа своята рожба.

Студентски съвет организира благотворителен концерт в помощ на младата майка Ина. Той ще се състои на 06.12.2016 г. от 19:00 ч. в зала АУЛА на Икономически университет-Варна.

Участниците в концерта, които се отзовават в подкрепа на каузата, са: DIVA Vocal, Deep Zone Project, Lions Crew, Балет Elements, Ritmo Latino, T&D Dance, Фолкорен ансамбъл към ИУ-Варна "Гергана", фолклорен танцов състав от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", Общински детски комплекс, балет "Мелади", балет "Рикардо", куклен театър "Щурче", Киара, Габриела Георгиева, Кристина, София-Рая Узунова. И тъй като добротата е светлина в човешкия живот, за един незабравим завършек на вечерта ще можете да се насладите на светлинно шоу!

Вход чрез покани, които получавате на място или предварително на телефони:
0878 771 442 / 0879 422 608
Ако имате желание да помогнете, но нямате възможност да посетите концерта, организиран за нея, можете да дарите средства и чрез:

Алианц банк България
BIC BUINBGSF
IBAN: BG45BUIN95611000436747

Paypal : m0p011@mail.bg ( 0 - нула )
https://www.paypal.me/InaGeorgieva
титуляр Ина Георгиева Георгиева


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).