Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Неотразимата Петя Буюклиева с премиера пред варненци в концерт-спектакъла "Хвърчила"
Автор: Екип Varna24.bg 15:52 / 01.11.2022Коментари (0)1919
Петя Буюклиева гостува във Варна на 7 ноември за участие в концерт-спектакъла "Хвърчила", който стартира от 19.00 часа във Военноморския клуб с вход "свободен".

Организатор на събитието, което се реализира с финансовата подкрепа Министерство на културата, е Фондация "Откритие", съобщи за Varna24.bg Доно Цветков, председател на фондацията. Ето какво споделя обичаната изпълнителки дни преди концерта:

"Варна е морската столица на България. Тя е много красива перла на нашето Черноморие, любим град на моето семейство по хиляди причини. Тя е супер голям културен център с много театри, музеи, галерии. Ще спомена и регионалната библиотека "Пенчо Славейков", която е с важно културно значение, не само за града. както и градската художествена галерия "Борис Георгиев", Варненският некропол, часовниковата кула, варненската опера и още, и още...

Десетки години,  всяко  лято моето семейство предпочита да се среща с морето и приятели точно тук, на варненския бряг. А колко много концерти, участия и културни изяви съм имала тук, през моите 2 х 20 години творчески път на сцена! Ще спомена имена на хора, детски формации и фестивали, на които съм отдавала с обич своето изкуство и музика.

Неповторими за мен са срещите в студиото и на сцената с детско шлагерно студио "ДА", с които записахме заедно прекрасни песни, а с композитора Доно Цветков Ви подготвихме уникална изненада преди Коледа. Щастлива съм, че творческите ни пътища се срещнаха още  преди години, когато заедно с него на много международни фестивали донесохме за България куп големи награди. Варна е щастлива, защото той създаде и през годините поддържа прекрасния международен фестивал "Откритие"- музикалната перла на Варна.

С Варна ме свързва още едно от най-емоционалните събития в нашето семейство- църковният брак на моя син Тони в уникалната катедрала "Успение Богородично" и прекрасното сватбено тържество на брега на морето.

Много любов и сълзи от радост, а сега искам да насоча вниманието Ви, скъпи фенове на хубавата музика, към музикалния спектакъл "Хвърчила", който ще се проведе на 07.ХІ.2022 г. във Военноморския клуб- Варна с подкрепата на Министерството на културата на Република България. Вие ще може да се насладите на прекрасната музика на Доно Цветков и други автори, поднесена от букет звезди. Ще пеем и танцуваме заедно. Ще споделим енергията на хубавата съвременна песен и актьорско майсторство в представянето и.

Заповядайте на този музикален празник, защото е създаден специално за Вас с любов!", призовава звездата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Евроизбори 2024
Рокади в ДПС
Ремонти във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: