Непоправим наркодилър от Добрич влиза зад решетките за повече от две години

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:39 / 10.06.2022
1090
Ефективна присъда "лишаване от свобода“ за срок от две години и четири месеца при първоначален "строг“ режим на изтърпяване получи мъж от Добрич, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества, без надлежно разрешително и при условията на опасен рецидив. В тежест на осъдения са и направените по делото разноски в размер на 447,95 лева, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

32-годишният Г.Г. бил привлечен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура – Добрич за престъпление по член 354а, ал.2 изр.2, пр. последно, т.4 във връзка с ал.1, пр.4 във връзка с чл.29, ал.1 б. "а“ от НК. Той бил задържан на 22 април 2021 година във връзка с досъдебно производство. В хода на разследването, били извършени претърсвани, иззети били два различни вида високорискови наркотични вещества: марихуана с тегло 28,21 грама, разпределени в различни разфасовки, и метамфетамин с тегло 1,83 грама.

Г.Г. е известен на органите на реда и е криминално проявен. Той бил осъждан два пъти за извършени идентични  престъпления.

Одобреното от Добричкия окръжен съд споразумение е със сила на присъда и не подлежи на обжалване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).