Непоправим наркодилър от Варна ще има време за размисъл в затвора

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:02 / 11.01.2022
864
Варненецът Е.С. ще търпи ефективно наказание от 2 години и 6 месеца "лишаване от свобода“ при първоначален строг режим. Мъжът бил привлечен като обвиняем от Окръжна прокуратура – Варна за това, че при условията на опасен рецидив, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение и разпространил високорискови наркотични вещества - престъпление по чл. 354а, ал. 2, т. 4 във връзка с ал. 1 от НК, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

На 26 август 2021 година, след продажба на 0,73 грама марихуана, Е.С. бил задържан. При последвалото претърсване в дома му, са намерени и иззети 3,34 грама метамфетамин и 38 грама марихуана. Иззети били също самозалепващи се пакетчета и електронна везна.

Мъжът бил познат на органите на реда и на съдебните власти в района. Той бил осъждан за разпространение на наркотични вещества и търпял наказание "лишаване от свобода“, като след излизането му от затвора продължил да се занимава с това. Продавал марихуана и метамфетамин от дома си във Варна.

Одобреното от Варненския окръжен съд споразумение е със силата на присъда и не подлежи на обжалване или протест.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).