Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Невероятно, но факт: Движение "Грамада", създадено в памет на Пламен Горанов, подкрепи Кирил Йорданов
Автор: Екип Varna24.bg 14:26 / 29.09.2015Коментари (29)8754
© Varna24.bg
На пресконференция днес кандидатът за пети мандат Кирил Йорданов обяви кои политически структури и формации влизат в коалицията, която подкрепя кандидатурата му за предстоящите избори, предаде репортер на Varna24.bg

Изненада предизвика фактът, че подкрепа за екс градоначалника изрази и Национално движение "Грамада", създадено след протестите през февруари 2013 г. пред община Варна, когато се самозапали Пламен Горанов и пред сградата изникна огромната купчина от камъни, която стои и до днес.

Коалиционни партньори на претендента за кмет и първи в листата Кирил Йорданов са ПП "Движение за социален хуманизъм", Български социалдемократи, Политически клуб "Тракия", ПП "Обединена социалдемокрация", ПП "Обединение на българските националисти "Целокупна България" и БЗНС "Никола Петков". Другите политически партии и организации, които изразиха подкрепа за Кирил Йорданов днес са "Другата България - партия на българските емигранти", Федерация на обединените ромски общности, Гражданско сдружение "Морал" и Партия на средната класа.

"Грамада" е едно от първите движения във Варна. Даваме подкрепата си за Кирил Йорданов, защото ние влизаме с четири европейски проекта, които когато реализираме, ще дадат съвсем друг тласък и Варна ще стане един от най-хубавите градове не само в България, но и на Балканския полуостров. Нито един от останалите кандидати за кметския пост не откликна на тези проекти", заяви председателят на "Грамада" Пламен Ямболов.

Водач на листата за общински съветници е самият Кирил Йорданов. След него е варненската журналистка Благовеста Йорданова, следвана от икономистите Юлияна Трифонова и Юлия Качкова, юриста Георги Георгиев и адвокат Златинка Иванова. Най-младият претендент за общински съветник е на 25 г., а най-възрастният - на 78 г.



Още по темата: общо новини по темата: 294
25.02.2016 »
25.02.2016 »
24.01.2016 »
14.12.2015 »
28.11.2015 »
26.11.2015 »
предишна страница [ 1/49 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На вниманието на всички просветени и непросветени тролчета - да ви бъде ясно, че грамадата беше издигната не в памет на Пламен Горанов , нито против Кирил Йорданов . Грамадата беше изградена против Общинския съвет и по-точно - срещу определени личности, които вредят на нашия град и до днес . За съжаление , такива хора като Ивайло Василев и групата на дакелите и до днес лижат задници на тези личности . Ако искате някакво обяснение - Национално движение Грамада подкрепя , но не като коалиционен партньор , а като движение, което има проекти , които ще бъдат от полза на всички варненци . Тези проекти ще бъдат реализирани единствено през Движението , така че да не може никой от Общ.съвет , или кмет да се възползват от тях . Тези проекти бяха коментирани с всички кандидат-кметове , но само Кирил Йорданов за разлика от тях осъзна за какво говорим . За съжаление на другите кандидати , тези проекти и коментари им се сториха сложни като китайски език . В този смисъл , на бъдещите проекти , всеки който плюе срещу Нац.движение" Грамада "- плюе срещу себе си и бизнеса си . Пламен Ямболов - председател на Национално движение "Грамада" .
0
 
 
Браво на интелигентните и разумни хора от движение "Грамада" ! Пожелавам успех на г-н Кирил Йорданов и съм сигурен ,че той би могъл да направи Варна един от най - красивите градове не само в България ,а и на Балканския полуостров ,заедно с помоща на будните хора , които го подкрепят !!
0
 
 
Господин Йорданов отново се впуска в битката за кметския стол.Затова се изисква изключителна смелост и професионализъм, но през години господин Йорданов със своите действия е доказал, че притежава и двете качества.Лично аз ще го подкрепя надявам се и цяла Варна.
Aнонимен
на 02.10.2015 г.
0
 
 
Господин Йорданов отново се впуска в битката за кметския стол.Затова се изисква изключителна смелост и професионализъм, но през години господин Йорданов със своите действия е доказал, че притежава и двете качества.Лично аз ще го подкрепя надявам се и цяла Варна.
0
 
 
Това не може да е вярно момчето си отиде заради него прекалявате с измислиците си'
Aнонимен
на 01.10.2015 г.
0
 
 
Желая успех на Г-н Йорданов. Поне всички знаем, че притежава необходимия опит на кметския стол а не като други да се учи в движение че и да се хвали дори на моменти с това
0
 
 
УСПЕХ, дерзайте! Когато разбрах, че г-н Йорданов ще се кандидатира за кмет на града ни изключително се изненадах, смятах че е обиден на нас - варненци. Оказва се че е преглътнал обидата си може би и сега отново застава пред нас с амбицията и може би по-мотивиран от всякога да заеме кметския си пост. Изключително съм обнадеждена от този факт. Хората забравят лесно и бързо, но в крайна сетка наистина при неговоту управление на града, Варна стана най-добър град за живеене, макар и вече да мина време от тогава.
Aнонимен
на 30.09.2015 г.
0
 
 
Успех! Пожелавам го на Варна, дано г-н Йорданов отново заеме мястото си на кмет!Единствен достоен да заеме поста е именно той!
Aнонимен
на 30.09.2015 г.
0
 
 
опааа изненада сега вече всичко ни се изясни
0
 
 
Това е най -абсурдното нещо ,срамота за този, който го е приел!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: