Николай Апостолов: Кметът на "Аспарухово“ се престарава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 16.01.2012
1384
Кметът на район "Аспарухово" Йордан Николов леко се престарава в желанието си да се справи възможно най-бързо със задачите си, като директно внася предложения към комисиите на Общинския съвет, преди те да са получили официалното одобрение от Кирил Йорданов и екипа му. Това призна председателят на местния парламент Николай Апостолов.

Предната седмица архитектурната комисия одобри три предложения на районния кмет, които според правилника за работа на съвета не бива изобщо да се разглеждат, ако не са внесени от името на Кирил Йорданов или от някой от общинските съветници. Николай Апостолов не коментира дали това е закононарушение, но беше категоричен, че механизмът за внасяне на въпросите за обсъждане в комисиите ще се запази такъв, какъвто е бил досега. "Кметът на "Аспарухово" е нов, отдавам го преди всичко на амбицията му да работи за района", коментира председателят на местния парламент.

Той добави също, че е обърнал внимание по въпроса кой може да внася предложения за обсъждане и на председателката на архитектурната комисия Таня Парушева. Апостолов добави също, че конкретните предложения на Йордан Николов, одобрени от нейната комисия, ще бъдат разгледани отново, но едва когато бъдат внесени от кмета.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).