No Mercy ще участва във Фестивала на Цацата в Кранево

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:47 / 17.02.2020
1515
Нови изненади са подготвили за предстоящото издание на Фестивала на Цацата неговите организатори. Ето какво споделиха те в информация за Varna24.bg:

"Зимата почти отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести! Затова нямаме търпение да обявим, че традиционният Фестивал на Цацата тази година ще се проведе на 12, 13 и 14 юни 2020, отново в Кранево, разбира се!

Това е четвъртото издание на фестивала, посветен на най-обичаната малка риба по Черноморието! А специалният гост тази година е Marty Cintron, познат на поколения купонджии като No Mercy!

Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас! А сега ще можем да ги чуем и на живо в Кранево! Сред тях са парчетата  “Where Do You Go", “Please Don’t Go", “Hello–How Are You", “When I Die" и “Kiss You All Over."  , така че подгответе за много танци и добро настроение.

В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, Майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето - Панайот Панайотов!

Това не е всичко! Освен музикалната програма, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове!

Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията "Бягане с токчета“ и "Бирена миля“, лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.

Отново ще има и атрактивна детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства.

Входът, както винаги, е свободен, така че непременно включете Кранево в лятната си програма!"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).