Новата седмица започва без ток за десетки във Варна и областта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:36 / 30.01.2023
923
Новата седмица ще остави за часове десетки жители на Варна и областта на тъмно и студено.

Днес от 9 до 16,30 часа поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в морския град - в карето, заключено между ул. "Иван Вазов", бул. "Мария Луиза", бул. "Сливница" и бул. "Княз Борис I".

От 8,30 до 17 ч. ток няма да има в част от местностите: Сотира, Акчелар, Руски окопи, Бриз, Бриз Юг, Свети Никола, ул. "Димитър Манчев", ул. "Любен Попов", ул. "Д-р Никола Константинов", ул. "Преслав Петров", ул. "Стефан Самсиев", част от бул. "8-ми Приморски полк", От електрозахранващото дружество поне успокоиха, че ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати в посочените райони.

Днес от 8 ч. до 17 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в райони на село Изгрев. О 9 ч. до 17 ч. няма да има ток в гр. Провадия – ул. "Христо Илиев Коев", ул. "Теменуга", ул. "Стефан Шиков".

От 9 ч. до 16 ч. поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в райони на село Стефан Караджа.

До 17 ч. пък няма да има ток в част от местността Боровец Юг, а до 16 ч. в южната и северозападната част на село Кичево. Временни смущения в електрозахранването са възможни от днес до 16 часа в районите на: с. Осеново, ВЗ Осеново и село Кичево - местностите Добрева чешма и Розмарин Виница Север. 

Също днес, но от 9 ч. до 16,30 ч., поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в село Куманово – ул. 8-ма, ул. 17-та, ул. 5-та, района между ул. 8-ма и ул. 5-та, ул. 9-та, ул. 6-та, част от ул. 7-ма.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).