Новият кмет на район "Аспарухово" се похвали с добри новини

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
17:15 / 14.11.2019
5290
Кметът на район "Аспарухово" Ивайло Маринов сподели информация и снимки за облагородяване на предблоково пространство в района, благодарение на новоприета общинска наредба, видя Varna24.bg. Ето и коментара му:

"Благодарности към кмета на Община Варна, г-н Иван Портних и администрацията на район "Аспарухово“ изразиха гражданите от сдружение на собствениците от ул. "Искър“ 43. Те са първите с реализиран проект за озеленяване на междублокови пространства в района. По инициатива на кмета на Община Варна – Иван Портних и с решение №1649-10 (39) на Общински съвет Варна бе приета Наредба за финансово подпомагане на "Проекти за озеленяване и благоустрояване“, свързани с подобряване състоянието на зелените площи, собственост на Община Варна.

Днес, заедно с домоуправителя - г-жа Донка Хаджиева, огледахме изпълнението на проекта. Живущите в блока на ул. "Искър“ 43 вече имат възможност да се наслаждават на ново място за отдих пред входа, а от пролетта и на оформените живи плетове от лагерстремия, хризантеми и рози.

До края на месец ноември предстои оглед и приемане изпълнението на останалите одобрени проекти за озеленяване на междублокови пространства на територията на район "Аспарухово“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).