Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Областният управител на Варна: Обект съм на операция "Респект"!
Автор: Екип Varna24.bg 08:48 / 20.04.2022Коментари (0)4183
© Фейсбук
Областният управител на Варна Благомир Коцев отговори на обвиненията, отправени вчера от депутати от ГЕРБ по негов адрес. Varna24.bg публикува позицията, изпратен до медията ни от пресцентъра на Областна администрация във Варна, без редакторска намеса:

"В последните седмици депутати от ГЕРБ се опитват да внушат на гражданите на град Варна неверни факти и твърдения във връзка с личността на Благомир Коцев.  

Безсилието на ГЕРБ е във връзка с това, че не могат да оправдаят огромния заем, който искат да изтеглят на гърба на варненските данъкоплатци, както и бюджетът, който разпределят и приемат в момента. Всичко това е с цел отклоняване на вниманието от важните теми за всеки един от жителите на града.

"Обект съм на операция "Респект“. Сплашване в най-добрите традиции на мутрите от 90-те. Защо се случва сега? Вместо отговор, само ще ви споделя, че миналата седмица изпратих официално писмо до кмета на Варна  г-н Иван Портних с конкретни питания относно зоните за платен престой - приходи, разходи, бюджети и други очевидно неудобни неща“, заяви Коцев в социалните мрежи.

С цел да бъдат защитени интересите на жителите на Варна беше изпратено писмо до кмета на града относно синята и зелената зона, на което все още не е получен отговор. В него се изисква информация за целесъобразноста, разширението и непрозрачния начин на управление на зоната. Зададени са въпроси къде отиват приходите от нея, така че да не остават средства за инвестиции, което води до нуждата от изтеглянето на нов заем от 15 млн. лв. за нейното разширение.

"Вместо отговор, в събота получих от кмета безпочвени лични нападки. Днес /19.04/ темата се продължава от адвокат Балачев – другата политическа бухалка на ГЕРБ. Относно личността на Балачев мога единствено да кажа, че цялата му адвокатска практика е достатъчно красноречива. Всеки сам може да провери кого и за какво е представлявал“, сподели Областният управител.

"Друга явна лъжа е, че нарушавам закона.

Дружествата, в които участвам са 4, а не 7. Тe са замразени от години и не извършват търговска дейност, за което подават декларации всяка година и това не е нарушение на закона. Тази информация е публично достъпна в търговския регистър“, посочи още Коцев.

"Крайно огорчен съм, че в това намесват баща ми, който от години е извън корабния бизнес и е пенсионер. Всичко това в дните на Страстната седмица. Не, че очаквам морал от старите управляващи, но поне малко благоприличие нямаше да е излишно“, завърши Благомир Коцев".



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Политическо противоборство в САЩ
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: