Образуваха досъдебно производство по случая с пребития шофьор на ул. "Кракра"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:58 / 19.01.2017
2827
По случая с мелето на ул. "Кракра", при който група мъже пребиха шофьор, дал път на пешеходец, е образувано досъдебно производство, въпреки, че потърпевшия водач не е подал жалба срещу нападателите си. Още вчера Varna24.bg сподели фрапиращата история, разказана от очевидец и участник в конфликтната ситуация в социалната мрежа. Ето и официалната информация от полицията: 

На 18.12. т.г., около 12:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Кракра», 34-годишният водач на Л.А. «БМВ», при спиране за даване на предимство на пешеходец, е нападнат от неустановен брой мъже, пътуващи в микробус, който се движи отзад. Стига се до размяна на удари от двете страни. 34-годишният мъж не е пострадал сериозно. Другите участници в конфликта са напуснали местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Работата за изясняване на инцидента продължава.

Припомняме и разказа на мъжа, който се е спуснал да помогне на нападнатия водач:

"Станах свидетел как 6 човека слязоха и пребиха жестоко шофьор, защото е спрял да пропусне пешеходец. Само аз и още едно момче се притекохме на помощ. Биячите избягаха като минаха със синия си бус през тротоара. Обадихе се на 112 и дойде полиция.

Ситуацията се разигра на ул."Кракра", където имаше около 20 очевидци... Всички стояха, смееха се и гледаха. Това не е правилна гражданска позиция. Не може да гледаш как група бесни налагат с юмруци един човек и да седиш и да се смееш.

Моля всички граждани да проявяват смелост и в такива ситуации да звънят на тел.112 да свидетелстват и да оказват помощ на граждани в беда. Тези безобразни постъпки няма да спрат, докато НЯМА НАКАЗАНИ!

Трябва всеки, дръзнал да бие друг, да носи наказателна отговорност. БЪДЕТЕ СМЕЛИ!".



Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
23.01.2017 Задържаха двама от биячите на шофьора, дал път на пешеходец на ул. "Кракра"
18.01.2017 От полицията обясниха за мелето по ул. "Кракра" заради дадено предимство на пешеходец
18.01.2017 Шестима пребиха жестоко шофьор във Варна, дал път на пешеходец
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).