Огромен уличен кратер зейна за една нощ в "Аспарухово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
12:03 / 28.03.2018
2194
Огромен уличен кратер е зейнал на ул. "Кишинев" в "Аспарухово", сигнализираха читатели на Varna24.bg. Те споделиха, че ямата се отворила за една нощ, а те пуснали молба до районното кметство. 

Хората вчера са поставили автомобилна гума в ямата, не само за да покажат, че е истински капан за колите, но и за да предупредят шофьорите да внимават и заобикалят препятствието отдалече, за да не пострадат.

Днес екип дошъл и засипал с чакъл огромната яма, широка 160 см и дълбока около педя. Живеещите на улицата са благодарни за бързата реакция, но смятат, че е трябвало ямата да бъде разкопана и асфалтирана качествено, за да не зейне отново. 

Припомняме, че в квартала зад моста в момента текат огромни ремонти по обновяване на основните булеварди. В същото време много от по-малките улици също са в окаяно състояние и "плачат" за ремонт. 

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).