Организират протест за спиране на строителството в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:15 / 16.02.2016
2244
Сдружение "Варна диша" организира протест за спиране на строителството в Морската градина на Варна. Той ще се състои на 17 февруари от 17,30 ч. пред Община Варна.

Ето какво заявяват организаторите:

Скъпи приятели,

Битката за Морската градина на Варна продължава! Всеки ден в нея се лее бетон, а институциите мълчат! Затова сме принудени отново да излезем на улицата и да припомним, че Морската градина е наша - на гражданите и няма да позволим поредните кооперации да ни я отнемат парче по парче. От нас зависи да спрем веднъж завинаги и тази корупционна схема, чрез която бавно и подмолно, с лъжи и измами ЗАСТРОЯВАТ ПАРКА НИ. Правят ремонти на несъществуващи сгради и по този начин в момента строят изцяло нови кооперации, подменят документи, за да увеличат квадратурата на обекта, а Общината казва: Погледнато формално, всичко е нормално - по документи няма грешки! Докога ще ни лъжат в очите най - безочливо? Неведнъж сме протестирали и трябва да го направим отново. Когато Общината не признава законността, всички ние трябва да я извоюваме- за нас самите, за града ни, за Морската градина. Не подминавайте този проблем! Излезте заедно с нас на улицата, за да покажем, че ни боли за парка и да изискаме спиране на строежите в него! Елате в името на здравето, на спорта, на природата, елате в името на децата си! Елате в името на бъдещето на град Варна, защото днес незаконното строителство е в Морската градина - утре ще е кв. "Чайка", кв. "Левски" или кв. "Възраждане"... тази схема ще се повтаря и потретва, докато ние не кажем "СТИГА"!

Сряда 17.02.16, 17:30ч - пред Община Варна

Аз ще съм там, а ти?

Сдружение "Варна диша"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).