Организират разпродажба между приятели във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:48 / 23.09.2021
1744
В периода 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти пореден път ще се проведе разпродажбата Между приятели, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и подробности:

"Във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала ще се проведе е организирана сезонна разпродажба "Между приятели" на много запазени детски дрехи и всякакви бебешки и детски стоки.

Разпродажбата се провежда традиционно вече 7-та година като регулярно събитие със сезонен характер, което все повече хора очакват. Това ще бъде 3-та разпродажба, която се провежда по време на Ковид, със спазване на максимална безопасност и в съответствие с противоепидемичните мерки.

Все повече хора, както и такива, които вече нееднократно са участвали, очакват разпродажбата. Едни разчитат, че могат да закупят всичко необходимо за децата си за предстоящия есенно-зимен сезон, на много по-добри цени. Други - да продадат вече неизползваните вещи от техните деца, а като Продавачи сами могат да определят какво и на какви цени да продават, за да спечелят допълнителен доход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекалената производителност, с помощта на разпродажбата да удължим живота на вещите, които всички използваме за децата си - от дрехи, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и много други.

Тъй като всички знаем колко бързо порастват децата ни, в повечето случаи те не успяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и много други, бързо биват надраснати. Всички тези вещи може да са остарели за едни, но да станат нови за други! Това е идеална възможност да им дадем втори живот!

С приключване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни сред нуждаещи се домове и семейства. Тук е моментът да отбележим, че организации с такива цели, които помагат на нуждаещи се, могат да се свържат с нас в седмицата на разпродажбата, за да се опитаме да им помогнем, предоставяйки им дарения, от събраните след разпродажбата.

Разпродажбата "Между приятели“ е придобила доста популярност във Варна и региона. Това ни мотивира да се насочим и да търсим съмишленици с цел провеждането й и в други градове на страната.

С нетърпение очакваме през следващите почивни дни (1-3 Октомври) да бъдем посетени от много бъдещи и настоящи родители!", съобщават организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).