Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Орлин Горанов и Мариана Попова пяха за талантливите деца на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:28 / 13.06.2015Коментари (0)858
Орлин Горанов и Мариана Попова се включиха в благотворителната кампания "Талантливите деца на Варна". За четвърти път, организаторите на инициативата - сдружение "За младите с любов" и Борислав Гуцанов, организираха дарителска акция за набиране на средства. 

В петъчната вечер зала 1 на Фестивалния и конгресен център отново събра варненци, които с личните си дарения помагат за развитие на уменията на децата. На сцената отново се изявиха варненски млади изпълнители. Виктория Георгиева от вокално студио "Angel Voices" обра овациите на публиката, а възпитаниците на Варненска детско-юношеска опера, показаха, че им предстои да бъдат новите звезди на Варна и България.

"Уверен съм, че добротата, вашата и на много други хора, и диалогът между нас, между всички хора е път към успеха. С омраза не можем да вървим напред. С добротата на тази кампания, успяхме да помогнем на варненски талантливите деца да прославят града ни със своите участия в национални и международни конкурси и състезания, и ще продължим да го правим. Вие, и всички варненци, които подкрепихте и подкрепяте тази инициатива, помогнахте това да се случи. Благодаря ви!", каза Борислав Гуцанов.

Кампанията "Талантливите деца на Варна" стартира на 5 декември миналата година. Набраните средства от публичните инициативи бяха дадени за: ново пиано за преподавателите и възпитаниците на "Общински детски комплекс" - Варна, за костюми за детски танцов ансамбъл "Зорница" към народно читалище "Отец Паисий " - Варна, за пътуване на формация "Феникс" за участие в театралния фестивал "Океан от любов", който се проведе в Пазарджик в началото на април тази година. 

И още - за обучение на Пламен Любенов по интегриран танц в град Корк, Ирландия, за участието на балет "Мелади" в световно първенство в Букурещ, Румъния, за вокално студио "Angel Voices", чийто възпитаници грабнаха няколко награди в националния конкурс за популярна песен "Петнадесет лалета" в Хисаря, за младите спортисти, възпитаници на Клуб по плувни спортове "Торпедо", които представиха града ни в един изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария. 

"Зная, че тези варненски деца ще успеят, защото това, което показват на сцена е фантастично и дори им завиждам", каза Орлин Горанов и поздрави Борислав Гуцанов за прекрасната инициатива. 

"За мен е чест да участвам в тази кампания и благодаря на всички вас, в залата, че подкрепяте и ще го правите отново, младите таланти на града си", допълни Мариана Попова.

Благотворителната кампания, която се провежда с медийното партньорство на Радио-Варна, медийна група "Черно море", информационен сайт Petel.bg, вестник "Народно дело" , BUS.tv и съдействието на Фестивалния и конгресен център, продължава на 24 юли. На сцената на Летния театър в подкрепа на инициативата ще се включат любимите музиканти от група"Сигнал".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: