"Остава“ и квартет "Сапаев“ събират рока и класиката в Летния театър на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:49 / 20.07.2015
703
Алтърнатив рока на група "Остава" ще има друго звучене в компанията на класически струнни инструменти на квартет "Сапаев". Магичната обстановка на Летния театър във Варна ще е декор на концерта на двете формации в събота, 25 юли от 21 часа.

Акустичният проект на "Остава" с музикантите от "Сапаев" е от началото на тази година и вече има няколко успешни прояви пред публика. Варна обаче е специално място за групата, която знае как да владее клубовете, но откритата сцена със зелени арки и гларусите, които добавят своя глас от небето, са специално предизвикателство за рокаджиите.

"Остава" спечелиха сърцата на ценителите първо с песента си "Ще дойдеш ли с мен?", която получи и наградата на телевизия ММ за най-добра рок/алтернативна песен на годината. По-късно в същата категория те отнесоха приза със сингъла си "Мъничко човече".

 Следват няколко албума за групата и редицахитове. Албумът "Rock'n'Roll Song Designers?" излизапрез 2008 г. и е издаден от една от водещите музикални компании в България - Virginia Records.

Квартет "Сапаев" е от млади музиканти, познати с влечението си към експеримента и към срещата на различни стилове и изкуства - като пърформанса си във Фабриката за градско изкуство в София, където преплитат музика, танц и театър.

Билетите за концерта в Летния театър са 15 лв. при предварителна продажба и 20 лв.- на място.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).