От "Енерго-Про" скочиха срещу ценовата политика на ДКЕВР

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (33)
17:04 / 10.06.2013
6667
Срещу цената на тока се обявиха от енергоразпределителните дружества. Служители на "Енерго-Про" внесоха подписа против ценовата политика на ДКЕВР. Те са на мнение, че замразяването на цената на електроенергията заплашва работата им.

Общо 1175 души са се подписали срещу действията на държавния регулатор. Те смятат, че ценовата политика на комисията води до огромни финансови загуби за ЕРП-тата, което ще се отрази на заплащането на работещите в тях, а може и да доведе до съкращения.

"Ние, служителите на тези компании, не можем безучастно да гледаме как се съсипва нещо, от което зависи българската икономика, което сме градили с години, от което зависи финансовата стабилност на нас като служители и нашите семейства, а и обществото като цяло", разпространиха до медиите позицията си служителите на "Енерго-Про". Те предупреждават, че това влияе негативно и на българската икономика.

Служителите в компанията отправят и апел всички институции, от които зависи стабилността на сектора, да предприемат необходимите действия да се сложи край на декапитализирането на тези компании и воденето им към фалит.


Виж коментарите (33)
Още новини от Новини от Варна:
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).