От Перник за Варна с любов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:34 / 21.07.2017
1739
Get involved, fall in love with Varna е проект на арх. Александра Бабунска, с който авторката от Перник, кани жителите и гостите на Варна да се включат в поредица от творчески работилници, целящи откриването на нов начин градът ни да бъде изпълнен с още повече положително настроение.

В две последователни съботи и недели (22-23 и 29-30 юли) от 10:00ч. - най-креативната сцена в Европейската младежка столица, намираща се на пл. Мусала - сцена "Кофража", ще се превърне в арена за споделено създаване на цветни инсталации, част от игра за новото артистично място на Варна - кв. "Таляна".

Със своето мото "Обичай! Създавай! Споделяй! Въвличай!", проектът Get involved, fall in love with Varna кани всички желаещи да бъдат техни съавтори да се присъединят към събитието. Обединени от любовта си към града, в него рамо до рамо ще застанат професионалисти в сферата на архитектурата, дизайна, градската среда и младежи, изпълнени с ентусиазъм и желание за творчески предизвикателства.

Очаквайте скоро повече и за образователната игра, свързана с проекта, която авторката, влюбена във Варна, е създала за популяризирането на творчески и културни обекти в града ни и неговото богатото културно и историческо наследство.

Проектите се реализират с подкрепата на Варна ЕМС 2017 и Община Варна и са възможност опознавайки прекрасния ни град, младите хора да бъдат въвлечени, за да открият своите причини да се влюбят още по силно в него.

Не пропускайте възможността си да бъдете въвлечени и вие още тази събота в 10:00ч. на сцена "Кофража".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).