Отчаян баща от Варна моли за помощ

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:54 / 15.08.2016
4042
Писмо, в което моли за помощ, изпрати до редакцията на Varna24.bg мъж от Варна. Ето какво споделя Стоян, който е баща на две деца:

"Здравейте , казвам се Стоян Красимиров на 39 години - един отчаян баща. Пиша ви това, макар да не се надявам някой да ми обърне внимание, но съм отчаян.

Преди 2 години поради лошо стечение на обстоятелствата се наложи със семейството ми да се преместим на селото на съпругата ми. Уж всичко вървещи добре, докато тя преди един месец реши, че иска друг живот и ни изгони заедно с двете ни деца. Боси, голи, без пукната пара и документи се върнахме във Варна.

Дъщеря ми Милена е с тежко умствено изоставане. В момента няма ТЕЛК, не получава нищо, защото нямам възможност да и изкарам личната карта поради липса на пари.Тя не може да се самообслужва, не мога да и осигуря елементарни неща като памперси и храна в момента.

Синът ми е на 18 години, работи ден два от един месец, но и за него е трудно за работа без лична карта. На улицата сме без нищо, без дрехи без документи. Спим от време на време при познати но и това не е вечно. 

Аз съм диабетик с болно сърце, но от един месец нямам инсулин и лекарства. Не искам да страдат поне децата ми, които аз не можах да изоставя както направи майка им. Трябва ни отчайваща помощ за работа за сина ми и за мен, ако може някоя подходяща. Не зная обаче как ще стане без документи...

Моля ви помогнете, нямаме телефон, хигиената ни е отчайваща, храним се, когато някой ни съжали. Мога да ви оставя телефон на една позната, ако искате да се свържете с мен и ни окажете някаква помощ -0876998717. Един отчаян баща ви моли! 

С уважение Стоян."

Репортер на Varna24.bg се свърза с жената, която е предоставила телефонът си и помага на злощастното семейство. Тя сподели, че майката е подпалила цялото имущество на мъжа и децата, затова те са без лични документи и буквално бедстват. Дамата е също пенсионерка и не може да окаже кой знае каква помощ, затова призовава всички, които имат възможност да се свържат чрез нея със Стоян, който освен диабетик е и с два стенда на сърцето, за да му помогнат кой с каквото може.  

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
31.05.2017 Помните ли болния баща с двете деца? Приюти ги възрастна жена, живеят без
ток
26.09.2016 Нова беда споходи Стоян във Варна! Изгониха го от квартирата, защото дъщеря му е болна
22.08.2016 Хепиенд: Стоян и децата му имат дом. Призоваха: Помагайте на други в
нужда!
17.08.2016 Болен баща от Варна остана на улицата с двете си деца, нуждае се спешно от инсулин
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).