Откриха изложението Туризъм Експо Дестинация Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:06 / 21.11.2019
2078
Третото издание на изложението Туризъм Експо Дестинация Варна, което събира на едно място хотелиери, ресторантьори и всички, работещи в сферата на туризма, отвори врати в Двореца на културата и спорта в морската столица.

Събитието беше открито от областния управител Стоян Пасев, който пожела успех на участниците в мероприятието.

В тазгодишния форум, който ще продължи до 23-и ноември се включват близо 100 български и международни браншови организации, транспортни компании, хотели и хотелски вериги, фирми за хотелско и спа оборудване, висши и средни училища в областта на туризма, предлагащи иновативни услуги. През трите дни е предвидена и конференция, по време на която ще се коментират актуални теми в областта на туризма.

В рамките на Туризъм Експо Дестинация Варна се провежда и Конференция, в която ще се обсъждат актуални теми като: Нови дестинации, нови полети и възможности за региона през 2020та година. Дирекция "Туризъм“ на Община Варна ще представи резултатите от туристически сезон 2019та, както и какви са тенденциите и перспективите за следващата година. Бъдещето на дигиталния туризъм, силата на смарт технологиите и оптимизацията на разходите в хотелите и туристическите обекти са теми, които ще бъдат коментирани по време на Експото.

Туризъм Експо Дестинация Варна ще продължи до 23 ноември – събота. Входът е свободен за всички посетители. Варненци и гости на морската столица ще имат възможност да участват в томбола за награди: спа-почивки, ски-ваканция в Боровец, куверти за Новогодишната нощ, вечери за двама, телевизори и още много изненади очакват гостите на Туризъм експо. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 18 часа в зали Младост на Двореца на Културата и спорта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).