Откриха новия параклис във "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:40 / 21.05.2014
5315
Днес в 15:30 ч, в присъствието на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, както и на стотици граждани, кметът на Варна Иван Портних и кметът на район "Вл. Варненчик" Неделчо Михайлов, официално откриха новия параклис в квартал "Владиславово", носещ името "Св. Мина", предаде репортер на Varna24.bg.

Иван Портних поздрави всички присъстващи с празника на района 21 май и с новата придобивка на квартала.

"Съвместно с Неделчо Михайлов работим по проект за модернизирането на най-големия парк в района и се надяваме то да започне още тази есен, а съвсем наскоро открихме разширение на детска градина, нови детски ясли и нов пенсионерски клуб в района" - добави кметът на града.

Неделчо Михайлов също честити празника на района на гражданите уважили събитието. Районния кмет се обърна към Варненския и Великопреславски митрополит Йоан с думите "Връчвам в ръцете на Варненската патриаршия още един храм и започвам работа по проектиране и изграждане на нова църква в кв. "Кайсиева градина".

След официалното откриване Варненския и Великопреславски митрополит Йоан освети храма в присъствието на успелите да влязат в храма граждани.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).