Откриха офиса на Агрион във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:47 / 27.10.2014
5381
Варна намери място сред градовете, в които компанията за управление на земеделски активи Агрион открива офиси. Събитието в морската столица бе в понеделник. Компанията е българска и е специализирана в купуването и наемането на земя, прави замени, дава търговски и юридически консултации. Бонус за клиента е, че напълно безплатно експертите от фирмата ще му съдействат да разбере къде му се намира земята, кой и дали се обработва и какво трябва да направи, за да я реализира успешно на пазара.

"Пазарът на земеделска земя и сектор земеделие у нас се развиваха изключително динамично в последните години като това важи с пълна сила и за Североизточна България. Именно в такава ситуация Агрион припозна необходимостта от изграждането на професионална мрежа от офиси и екип от специалисти, които от една страна да имат богат опит в бранша, а от друга - да разполагат с инструментариум да отговорят на различните нужди на собствениците на земи.", коментираха от дружеството.

Агрион има общо 21 офиса в цялата страна. На практика това е първата фирма за управление на земеделски активи, която влиза на пазара с професионално изградена мрежа от търговски точки и се идентифицира като надежден партнъор на собствениците. Основна цел на компанията е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие като не предлага взети наготово решения, а конкретни варианти за всеки парцел, съобразени с реалностите на пазара, на конкретно землище и финансовата необходимост на клиента. Фирмата купува и наема земя без значение от нейния размер и местоположение и вярва, че българската земя трябва да следва своето естествено предназначение - да се използва за земеделие като така генерира висока стойност за целия сектор.

На събитието по откриването на офиса във Варна гостите имаха възможност да подредят пъзел с картата на България, разделен на 21 парчета - точно колкото са и офисите на фирмата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).