Откриха първата безплатна зарядна станция за електромобили във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
13:06 / 31.05.2016
4436
Зарядна станция за електромобили, която ще се ползва без такса от всички собственици на екологични превозни средства заработи от днес във Варна.  

Станцията - първа и засега единствена в морската столица, е доставена и монтирана от 3К АД в Мол Варна. Тя е предназначена както за електромобили, електрически велосипеди и скутери, така и за мобилни устройства. 

Съоръжението е разположено на паркинга срещу централния вход на търговския център и е подходящо за зареждане на всички марки и модели електрически ПС, които разполагат с контакт Тип 2 или Тип Шуко. 

Доставчиците от 3К АД предоставят промоционален период - до края на настоящата календарна година, за зареждане на електрическите превозни средства напълно безплатно. В синхрон с политиката си да подкрепя новостите и начинанията, опазващи природата, Мол Варна е обособил две паркоместа в непосредствена близост до зарядната колонка, предназначени специално за транспорта на бъдещето.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).