Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Панорама парк – качествено строителство, съчетано с естетична паркова среда
Автор: Екип на Varna24.bg 08:00 / 30.11.2020Коментари (0)1731
©
Остават само 4 месеца до момента, в който новият жилищен комплекс на "Планекс“ ЕООД "Панорама парк“ ще посрещне своите обитатели. Те ще се радват не само на уюта, спокойствието и качественото строителство, но и на красотата, която природата предлага.

За да осигури достатъчно зеленина и хармоничен начин на живот на своите клиенти, в момента "Планекс“ ЕООД работи интензивно по озеленяването и оформянето на дворното пространство на комплекса.

Парковата среда е изцяло съобразена със съществуващата дървесна растителност, композицията на алейната мрежа и денивелацията на терена. Взети са предвид изложението и изгледните точки, за да се осигури поглед към красивите градини от всяка част на комплекса.

Запазена съществуващата дървесна растителност в имота – старите  чинари спомагат за добрата изолация от шума на улицата. В югозападния ъгъл изпъква група от иглолистни дървета - кедър и кипарис. За подобряване на екологичната среда в "Панорама парк“ е предвидено и изграждане на живи плетове по оградите от западната страна на комплекса.

На различни места в свободните тревни площи около сградата, ще бъдат засадени дръвчета "Пиния“ като красив зелен елемент. По подпорните стени ще се спуска каскадна растителност от вечнозелени широколистни храсти и жасмин, които ще създадат усещането за зелени водопади. От източната страна на Сграда 1 ще има обособени живи плетове от фотиния, множество почвоукрепващи ефектни храсти като хвойна, котонеастър и др., а ефектният Индийски люляк ще придава допълнителен колоритен акцент.

Специална технология е използвана за озеленяване на покрива на подземния гараж на комплекс "Панорама парк“. Под 60-сантиметровия почвен слой има изпълнен дренажен композит и положена противокоренова хидроизолация. Предвидено е засаждането на рози, лавандули, широколистни и иглолистни храсти, които ще придават красота на градината през цялата година. Подходът към подземния гараж ще е подчертан двустранно с групи от Индийски люляк.

Озеленяването в "Панорама парк“ ще бъде с интензивна степен на поддържане. За оптимално жизнено развитие и пълноценна изява на естетическите качества на растителността, ще бъде изградена автоматизирана поливна система с разпръсвачи и капково напояване.

"Панорама парк“ предлага всичко това в комбинация с красиви алеи за разходка, пейки за почивка и
©
отдих, детски площадки за игри и забавления в защитена среда.
Високото ниво на сигурност и безопасност се подсигурява от "Смарт“ портиер, включващ цялостна автоматизирана система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследяване работата на всички общи съоръжения.

Комплексът разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани с просторни дневни, правилни помещения и удобни уединени тераси. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с големите "френски“ прозорци с красива панорама, осигурява щедрото пропускане на слънчевата светлина в помещенията. Близостта до Морската градина и бързият достъп до спирки на градския транспорт и детски градини и училища, превръщат комплекса в идеалния градски дом.

Информация за имотите за продажба може да получите в офиса на отдел "Продажби“ на ул. "Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: