Пастор Георги Георгиев, ВМРО-БНД Варна: Нашата цел е да защитим българите от всякакви идеологии, рушащи семейството!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
16:14 / 30.03.2021
3423
Нашата цел е да защитим българите от всякакви идеологии, рушащи семейството, заяви за Varna24.bg пастор Георги Георгиев, кандидат-депутат от листата на ВМРО-БНД Варна.

- Пастор Георги Георгиев, защо действащ духовник, пастор прие поканата да се включи в кандидат-депутатската битка и то именно от ВМРО във Варна?

- Това беше позицията, която ние като протестантски общества имаме, вярвам, че и всички християни я имат.  А именно, да опитаме да защитим българите от всякакви идеологии, рушащи семейството и християнските ценности. Говоря конкретно за джендър идеологиите. Всички трябва да се обединим и да застанем срещу тази инвазия, която идва от Запада. Целта им е да разрушат семейството като мъж и жена, да вкарат узаконяването на несъществуващи полове.  Това е причината да приема поканата да се включа в гражданската квота на ВМРО Варна защото смятам, че ценностите, които те защитават съвпадат изцяло с нашите цели.Тoва е проактивна позиция и  всеки, който иска да запази традиционните ценности, трябва да заеме, гласувайки за партии като ВМРО, които защитават същите ценности. 

- Вие сте действащ пастор, но какво като политик бихте направили по темата с джендър идеологиите?

- Политическите инструменти  в тази посока могат да са   - защита на семейството и стимулирането на раждаемостта, доходите му , сигурност, защита на децата, социални политики. Все неща, които ВМРО предлага реално. Децата да бъдат отглеждани в семейна атмосфера, а не в приемни семейства или социални институции,  да не се приемат закони под влиянието на външни организации, които обаче рушат семейството и накърняват правата на децата.  Вместо това държавата да подпомогне бедните семейства или самотни родители, за да си отглежда децата, а не да дава парите на приемни такива.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).