Павел Димитров: Има забавяне в развитието на Варна, иначе е хубав град

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:50 / 15.10.2012
1551
До известна степен Варна забавя своето развитие. Това каза народният представител от ПП ГЕРБ Павел Димитров в отговор на въпрос за личната му оценка за работата на местната власт във Варна.

"По принцип смятам, че Варна е един хубав, добър град, доскоро и най-добрият град за живеене в България. Когато обаче говорим за икономическото развитие и въобще за развитието на Варна, се забелязва известна тенденция на забавяне. Това не е само мое мнение, това е оценка на институции, на правителство, на премиера. Аз също споделям това мнение, което е и мнение на много хора, с които контактувам", коментира Павел Димитров.

По думите му - причините са комплексни. "Смятам, че е необходима по-голяма активност на общинската администрация. Самият кмет преди известно време на няколко пъти разкритикува собствената си администрация за това, че проявява мудност. Това е една от причините за забавяне развитието на Варна. На второ място може би са забавените мащабни проекти, с които държавата се е ангажирала. За това има обективни причини", каза още Павел Димитров.

Според него - през последните месеци правителството се е активизирало и в най-скоро време тези проекти ще започнат да се реализират.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).