Павел Димитров: Не съм кмет в сянка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
11:08 / 20.12.2011
1443
"Няма такова нещо, не съм кмет в сянка." Това заяви лидерът на ГЕРБ във Варна Павел Димитров в отговор на твърдението на председателя на БСП Сергей Станишев, че конците на управлението в града се дърпат не от преизбрания кмет от ГЕРБ Кирил Йорданов, а от депутата.

В своя защита Димитров добави, че не е виждал градоначалника от месец. Те се чували естествено по телефона, за да обсъждат различни проблеми на Варна. "Кмета го познавате много добре, той си има собствена позиция", аргументира се още народният представител.

Димитров предположи, че твърдението се отнася за кадруване в общинската администрация, защото посочи и че Йорданов е наел специален екип, ръководен от професор, който да разработи нова структура за оптимизацията й. "Много пъти съм заявявал, че когато ни попитат, с колегите си можем да кажем мнението си по някои проблеми и въпроси - личностни и по отношение на структурите, но ние да се месим грубо в тази работа... това просто не е вярно", каза лидерът на ГЕРБ. По думите му работата на кмета е да си подбере екипа и да направи структурните промени, защото впоследствие той ще носи отговорност за действията им. "Така че няма как да бъда кмет в сянка", отсече Павел Димитров.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).