Павел Димитров: Ще помогнем на хората да живеят малко по-добре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:18 / 18.09.2012
2730
Основна задача на народните представители в последната година от мандата на парламента е приемането на Бюджета на държавата за следващата 2013-та година. Това каза народният представител Павел Димитров. Ще се работи в посока приемането на данъчните закони, които са основните механизми за развитието и управлението на страната ни.

Според Павел Димитров - наред с икономическата и финансова стабилност, е необходимо и подобряването на жизнения стандарт на хората.

" Да направим така, че хората да бъдат по-спокойни и уверени в живота си. Аз мисля, че в това отношение се направи много, но сега в последната година на нашия мандат ние трябва да насочим усилията си именно към подобряването на жизнения стандарт на хората. Това в рамките на един мандат е трудно да се реализира, но усилията ни ще бъдат насочени в тази посока", коментира депутатът.

По думите му - приемайки един балансиран и справедлив бюджет, може да се намери начин за увеличаване на пенсиите и на минималната работна заплата при разпределението на средствата. "С тези мерки, като основна наша задача, ние ще успеем да помогнем на хората да живеят малко по-добре", допълни Павел Димитров.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).