Петя Проданова: И по-малките обекти могат да допринесат за подобряване средата на живот

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:21 / 09.10.2015
1299
По-малките новоизградени обекти в районите също могат да допринесат за подобряване средата на живот и комуникацията, категоричен е кандидатът за кмет на ГЕРБ на варненския район "Приморски" Петя Проданова. По покана на граждани, които живеят около ул. "Подвис", Проданова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Тодор Балабанов, Людмила Колева, Калин Калевски, Борислав Нанков, Кирил Пенев, Стоян Попов и Жечка Георгиев, се срещнаха се срещнаха с тях.

Повод за визитата им бе новоизградената пешеходна пътека в зелената площ между улиците "Подвис" и "Христо Смирненски". "Чрез нея се скъсява разстоянието и се улеснява достъпа до спирката на автобус № 12", обясниха хората. До изграждането й се стигна след изразено желание от страна на живеещите в околните блокове. Пътеката има две отделни части - със стъпалап и с плочки и рампи за осигуряване преминаването на трудно подвижни хора, както и майки с детски колички. Тя е ограничена с бордюри. Осветена е и предстои поставянето на парапети. Предвидено е през есенно-зимния сезон при нужда да се опесъчава.

"Изграждането на пешеходната пътека между улиците "Подвис" и "Христо Смирненски" е поредното доказателство, че няма големи и дребни проблеми. И че наистина и по-малките придобивки допринасят неусетно за подобряване средата на живот и комуникацията", коментира кандидатът за районен кмет Петя Проданова. В този смисъл бяха и споделените по време на срещата идеи между гражданите, Проданова и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Те се обединиха около позицията, че започнатото може да продължи, като се реализират и други подобни обекти, които улесняват достъпа на гражданите до намиращите се в близост здравни заведения.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
25.02.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Въглен: Ще работя за изграждането на нова детска градина в селото
25.02.2016 Във варненско село отново ще избират кмет през март
24.01.2016 Цветан Цветанов идва във Варна, ще анализира местните избори
14.12.2015 Сменят градското ръководство на АБВ заради слабите резултати на изборите
28.11.2015 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК
26.11.2015 Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет на Варна
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).