Пиян спасител пошляпва по дупето 6-годишно момиченце на плажа в "Аспарухово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:27 / 22.08.2014
846
Страхотен скандал е станал на плажа във варненския квартал "Аспарухово". Пиян спасител на около 50 години пошляпал по дупето преминаващо покрай него 6-годишно момиченце, съобщиха пред Днес+ очевидци на грозната гледка.

Инцидентът се разиграл около 15 часа, а възмутените родители на детето веднага подали жалба в полицията. В момента майката и бащата на момиченцето са в 4 РУП - Варна, където дават показания.

Преди да отидат в полицейското управление, родителите се оплакали пред ръководителя на спасителите на плажа в "Аспарухово". Той им отвърнал в прав текст: "Имате проблем с емоциите, овладейте ги, за да не Ви изгоня от плажа", сопнал се ръководителят.

След взета проба се оказало, че провинилият се спасител е бил на работното си място след употреба на алкохол от 2,5 промила, научи Днес+ от свои източници. Родителите на детето потърсили сметка и на спасителя, който опипал дъщеря им, но той им отвърнал: "Аз така си ги пошляпвам децата".

В края на миналия месец се появиха снимки от плажа в кв. "Аспарухово", на които се вижда, че единият от спасителите надига жадно чаша с бира още преди обяд при вдигнат червен флаг. Родителите на потърпевшото дете също коментирали на плажа, че миналата седмица посетели ивицата в "Аспарухово" и засекли единият от спасителите да употребява алкохол в работно време.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).