Показаха най-ново поколение автобус във Варна! Ще има ли скоро такива из града?

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
13:31 / 02.08.2018
16467
Супермодерен хибриден автобус днес е на посещение във Варна. Той беше представен в базата на "Градски транспорт". Автобусът е най-ново поколение и идеята за посещението му е да се прецени дали Варна, евентуално в един бъдещ момент, ще иска да се възползва от услугите му, предаде репортер на Varna24.bg.

"Ние искаме да подменим автопарка си. Автобусът е 12-метров, може да е с 2 или 3 врати. Нископодов е, има батерия и електродвигател. Работи и с електричество, и с дизел. Автобусът е представен вече в София, Стара Загора и Бургас. След Варна тръгва към Констанца в Румъния. Има много голям интерес към него. Търсим най-изгодното за града. Ние не можем да останем с този парк, той трябва да се подновява. Този автобус е на "Соларис", но може да се купят и други, важно е да се види, какво представлява самият хибрид", каза Злати Златев – Изпълнителен директор на "Градски транспорт“ ЕАД.



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).