Покъртителна гледка във Варна! Мъж налага зверски с юмруци кученце в кола

Автор: Пламена Николова
Коментари (17)
15:02 / 02.11.2017
17573
За непростимо жестоко отношение към домашен любимец от страна на неговия стопанин сигнализира семейство от Варна за Varna24.bg

Ето разказът на жената, станала свидетел на зверството:

"Вчера към 14:00 на бензиностанцията на ул. "Тролейна" 48 видях човек, който зверски биеше малко куче на седалката до себе си. Налагаше го с юмруци. Докато разбера какво точно се случва се приближих бавно към колата му, но той потегли напред. Кара около 20 метра и спря, за да продължи да го бие и да вика по него. 

Ускорих крачката си и се приближих до прозореца на колата му, като успях да видя кученцето, което се беше свило от страх на предната седалка във видимо не много добро състояние. Отворих врата на колата за да му поискам обяснение какво прави с животното и защо се държи по този жесток начин, но единствения отговор, който получих беше: "Да не би ти да му плащаш данъците, че ми искаш обяснение". 

Държа се много грубо, нагло и невъзпитано все едно беше горд с постъпката си. След това той потегли напред. След около 50 метра колата отново спря, като мога само да се досещам защо. Извиках съпруга ми, за да отидем заедно до колата, но колата след секунди потегли отново. Ние се качихме в нашата кола и тръгнахме в същата посока, в която потегли и колата на побойника. Като след около 200 метра може би, го откриваме отново паркирал. Този път съпругът ми отиде да види какво се случва, като и той получава същия отговор:"Да не би ти да му плащаш данъците, че ми искаш обяснение". 

В 14:13 позвънихме на телефон 112, откъдето ни увериха, че ще изпратят кола. 10 минути след това въпросният човек се качи в колата си и си тръгна, а аз и съпругът ми останахме още час на адреса, който бяхме съобщили на 112. Никой не се появи, нито полиция, нито зоополиция.

Много се надяваме тази информация да стигне до повече хора, за да бъде наказан злосторника. Има и друг свидетел, собственик на учебна кола изрази желание също да помогне."

Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).