Полицията след уличния бой във Варна: Не гледайте безучастно, а подайте сигнал с конкретна информация!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
15:26 / 25.07.2017
5614
Полицията във Варна е била информирана за жестокото меле на бул. "Владислав Варненчик" във Варна вчера. Сигнал е подаден в 18.30 часа, съобщиха за Varna24.bg от там. Незабавно е изпратен екип от полицаи, които при пристигането си обаче не са открили нито участниците в схватката, нито свидетели на случилото се. 

По този повод от ОД МВР съветват хората, които станат свидетели на подобна агресивна ситуация вместо да снимат и гледат безучастно отстрани, незабавно да подадат сигнал на тел. 112, но да дадат конкретни данни за участниците. В това число да бъдат записани номерата на автомобилите и описание на хората, нарушили обществения ред. 

При вчерашният случай не е имало такава информация, не са подавани жалби в полицията и от участниците в боя. 

Оказа се, че и двамата участници в сбиването вчера са имали вина за случилото се. Не стана ясен поводът за скандала и побоя, но ето какво сподели друг читател на Varna24.bg, който също е станал свидетел на случилото се:

"Двамата мъже бяха абсолютно еднакво озлобени един към друг и се биеха на живот и смърт. Шофьорът на автомобила с Кърджалийската регистрация не беше жена, а мъж, който беше напълно безучастен в боя. При първото им сбиване именно пътникът в автомобила бе по настъпателен и обезобрази шофьора на микробуса, а престанаха да се бият защото ги разтърва едно момче от друг автомобил. При второто им сбиване, шофьорът на микробуса явно реши да си отмъсти и взе метален прът,с който започна да налага другия. И двамата бяха супер окървавени и гледката беше ужасяваща, особено за малки деца, каквито имаше в моя автомобил...".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).