Пожарникар от Варна открива първа самостоятелна фотоизложба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:41 / 10.03.2017
1675
17 пейзажа и 7 портрета включва първата самостоятелна фотоизложба на Емил Калинов. Експозицията, чието официално представяне ще е днес, е озаглавена "Природата и хората през погледа на Емил Калинов".

Падащи звезди, пролетни потоци, снежни била и още нещо,... ще откриете в многоцветния пъзел от природни красоти, с които Калинов очарова. В портретите си Емил търси различното, интересното, характерното в човешкото излъчване.

"Фотографията е една магия, а пейзажната фотография е една силна дисциплина, защото в планината трябва да станеш рано, да отидеш на определеното място и да снимаш в определеното време.", разказа в интервю за Радио Варна Калинов.

Емил е от Варна и по професия е пожарникар. Вече 22 години служи в регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Колегите му гледат положително на хобито му и се радват на успешните му фотографски попадения.

Варненецът от 4 години се занимава с фотография, първите си стъпки прави във фотографски център "Sea Blue", където завършва професионален курс. Магията на изкуството, което работи със светлината, завладява съзнанието му изцяло и превръща хобито му в начин на живот. През последните години той продължава обучението си, участвайки в различни курсове и уъркшопове на водещи фотографи.

Откриването на изложбата е тази вечер от 18.00 часа във Фотографски център "Sea Blue", на ул."Иван Аксаков" 39 във Варна. Фотосите могат да бъдат видяни до края на месец март.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).