Празник на зъбките и усмивката в ДГ "Детски свят"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 09.10.2017
2730
Международният проект HealthEDU, за здравословното хранене в ДГ № 40 "Детски свят", за тази учебна година започна с честването на Световния ден на усмивката - 6 октомври. 

Инициативата премина със съвместното участие на екипа от специалисти на Дентална Практика, под мотото: "Направи добро. Помогни на някого да се усмихне!"

С песни, стихове и танци малките възпитаници на ДГ № 40 "Детски свят" поздравиха гостите и направиха празника незабравим. Децата от първа "А" група "Златна рибка" обраха овациите на публиката с танца си "Зайко, мили!", а децата от трета "А" група "Слънчице" показаха как не трябва да се постъпва с миенето на зъбките в драматизацията "Хигиена".

Децата от четвърта "Б" група "Маргаритка", със своя танц "С бои от дъгата", "нарисуваха" много усмивки за доброта и щастие на всички. Трета "Б" група "Усмивка" се включи в празника с "Весел карнавал", а музикален фон на целия празник беше песента "Усмивка" и стихове от децата за усмивката, чистите, здрави и бели зъбки.

Специалистите запознаха децата нагледно и по достъпен за тях начин с грижата и правилното поддържане на детските зъбки, като им отправиха съвети за тяхното опазване.

Д-р Енчева, д-р Христов, д-р Герова и техния екип се погрижиха за щастливите усмивки на децата, подарявайки им безплатен преглед на зъбите, а фирма ги зарадва с индивидуални подаръци.

Директорът - госпожа Никифорова, от свое име и от името на децата и педагозите на ДГ № 40 "Детски свят" благодари на специалистите за грижите и се надява на ползотворно взаимодействие с тях и в бъдеще!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).