Представят главата на Бойко Борисов "на тепсия" по време на изложба в Rebonkers

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:49 / 20.07.2022
854
Представят главата на Бойко Борисов “на тепсия" в изложба в Rebonkers. Творбата е на известния български скулптор Добромир Иван и е част от форума за съвременно изкуство “Тропика на рака" в пространство ReBonkers (барутния погреб) в партньорство с Фондация ДОМА Арт (София).

Авторът е известен със своите намеси, както у нас така и в Австрия, където започва кариерата си като ученик на световно известния артист Йозеф Бойс (1921-1986). 

Изложбата може да бъде разгледана до края на седмицата, като за финал от Rebonkers са приготвили специална закриваща програма:

22.07 (петък) 19.00 ч. Пърформанс на Антония Колева - НИТРА (Варна) в който артиста ще представи своите  “продукти" - “Прах в очите", “Кирливи ризи", “Подмазка за всякакви ситуации" и други.

23.07 (събота) 20.00 ч. Музикално изпълнение на Шинго МАСУДА (Япония), който ще представи собствени композиции на древния многострунен инструмент канун.

24.07 (неделя) 18.30 ч. Литературен разговор със Станислава Кирилова (Ая) на тема “Тропика на рака" (роман на Хенри Милър) и защо той е значим за либерализацията на съвременната литература на 20 век. 

Вход свободен за всички събития! 

Rebonkers работи от 16ч. всеки ден без понеделник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).