Предстои обществено гласуване за проектите, предложени за финансиране в рамките на "Европейска младежка столица 2017“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:49 / 03.02.2017
1143
Сдружение "Варна - Европейска младежка столица" за първи път въвежда формат обществено гласуване за проектите, които са предложени за финансиране в рамките на програмата "Варна - ЕМС".

Гласуването ще стартира на уебсайта на сдружението varna2017.bg след 20 февруари 2017 г., когато изтича срока за предаване на проектните предложения, постъпили по време на набирането на кандидатури за направление 5 "Европейска младежка столица - вълна на иновации", което стартира на 1 февруари.Тогава беше обявена покана за финансиране на проекти по три ключови направления от бидбука на Варна ЕМС: Мрежа на младежки центрове и читалища, Проект за милиони - ИнноВарна и Варненска младежка медийна академия - вълна на иновации във фестивалите на Варна.

Гласувайте, защото вашето мнение ще има значение при формирането на крайната оценка на проектите!

Въпросите, свързани с реда на кандидатстване, реализацията и документите по направление 5, могат да бъдат задавани наinfo@varna2017.bg.

Периодично на страницата на сдружението -varna2017.bg ще бъдат публикувани отговорите на получените въпроси както и тези, обсъдени повреме на информационните дни на 6 и 13 февруари.

Припомняме, че информационната среща по направление 5 ще се проведе в понеделник, 6 февруари, от 10 ч. в концертната зала на Младежкия дом.

Първата серия от отговори на вашите въпроси ще бъде публикувана на сайта след 10 февруари.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).