Прекъснати кабели оставиха без ток хотели в Св. Св. Константин и Елена и част от центъра на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:13 / 29.10.2015
608
Единадесет трафопоста в района на курортен комплекс "Св. Св. Константин и Елена" изключиха вчера в резултат на повреда по кабел средно напрежение, предизвикана при изкопни дейности на строителна фирма. Подобна авария беше предизвикана при прокопаване и в центъра на Варна, при което изключиха осем трафопоста. Екипите на електроразпределителната компания реагираха светкавично и след по-малко от час възстановиха електрозахранването на всички клиенти на дружеството в курорта и града по резервна схема.

Често се случва подземната електроразпределителна мрежа да се поврежда вследствие на строителни дейности, които оставят стотици домакинства и стопански обекти без електрозахранване, докато екипите на енергийната компания отстраняват аварията. 

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи оказва съдействие на всички компании при планиране и съгласуване на дейности по подземната инфраструктура, за да се избегнат щети и нежелано прекъсване на електрозахранването, което създава неудобства на хората в засегнатия район, съобщиха от дружеството.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).