Преживейте уникални романтични мигове на борда на баркентината "Калиакра“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:19 / 20.07.2017
2154
На незабравими преживявания и основни познания по ветроходство могат да се насладят гостите и гражданите на Варна, които решат да се възползват от разходките с най-голямата атракция на града - учебно-ветроходния кораб "Калиакра".

Ветроходът е редовен участник в международните регати "TALL SHIPS" по целия свят. Печелил е множество награди и извоювал заслужен авторитет на България сред съперници от традиционно изявени морски държави.

Екипажът на баркентината обещава на пасажерите една необичайна разходка, запознаване с такелажа и ветрилата на борда, разкази за победите в гонките, за най-големите ветроходи в света и най-популярните пристанища на традиционните паради на ветрилата.

На борда на кораба всеки може да преживее по уникален начин романтични мигове с великолепните изгреви и залези на слънцето и свободата на безкрайния хоризонт, а също и да получи своята първа морска закалка в открито море.

Максималният капацитет на кораба при плаване е 85 човека, а условията позволяват поръчка на кетъринг и светлинно шоу на места по желание за незабравимо фирмено парти, тийм билдинг, ергенско и моминско парти или сватба.

Допълнителна информация и условия за наемане на кораба за няколкочасови или няколкодневни плавания можете да получите на имей адрес: kaliakra@bmtc.bg, ssavov@bmtc.bg или телефони 052/ 380 514, 052/ 380 576, 0884 779 054.

От 18 август 2017 г. ще стартират и ежедневни разходки с кораба във варненския залив, като датите и началните часове ще бъдат оповестени допълнително.

Цената на разходка за около час и половина в крайбрежната ивица на Варна ще бъде 15 лв.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).